HERSTEL EN RESTAURATIE MEUBELEN

Houtdraaiwerk

Herstel en restauratie meubelen zoals o.a. ontbrekend draaiwerk aan uw meubelen wordt in ons eigen atelier naar origineel model vervaardigd. (vb: stoelsporten, kastpoten, spijlen van trapleuningen, trekkers van lades en deuren,…)

Het nieuwe onderdeel zal ook van de originele afwerking worden voorzien! ( kleur, was, …)

Atelier Heirman - herstel en restauratie meubelen

Fineerwerk

Herstel en restauratie van fineer aan uw meubel kunnen wij in ons atelier terug herstellen of vervangen. Voorbeelden zijn het onder andere het loskomen (door vocht, temperatuurschommelingen, ...) of verliezen (door slijtage, beschadiging, ...) van fineer. Dit gebeurd ambachtelijk en altijd in dezelfde houtsoort als het origineel, rekening houdende met het patroon en de kleurtint. Uiteraard ook hier met een duurzame professionele afwerking.

Politoeren

Gepolitoerd rond tafelblad

Politoeren= meubel voorzien van een glanslaag, op basis van schellak-politoer.

Bijmaken van ontbrekende onderdelen

Ontbrekende delen worden bijgemaakt in dezelfde houtsoort en naar model.

Herkleuren van uw meubelen

Bij verkleuring door zonlicht of beschadiging (kringen, brandvlekken, krassen en putjes…) kunnen wij uw meubel volledig terug herstellen en op kleur brengen, altijd met professionele afwerking en met behoud van de patina!


ATELIER HEIRMAN | Gezondheidslei 5B | 2930 Brasschaat  | T: 0477 87 45 79 | info@atelier-heirman.be | Privacy & cookie policy


Webdesign by B-CREATIVE | Copyright 2022